En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Antrparantez tüm sorularınızın ve cevaplarınızın bilgilerina “Satıcıya Sorularım” sayfasından ulaşabilirsiniz.

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir ötekisi de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında huzur merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

 Işlevsel olduğu derece bezemeli tasarımlara da malik olan yangın kapıları, camlı yangın kapıları, ivedili çıkış kapıları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyusal kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine reva olarak yapım edilme seçeneklerine de sahiptir.

Yangın Kapısı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı insan esenlığını koruyup yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın Bapsı temel amacı insanların zarar kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Hakikaten yangınlardan korunmak midein zemin olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Bu sebeple bina süresince herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Elan detaylı ele kızılındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat gayrı kapı imalatları gibi bileğildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak malum ve kapının dâhilen dışarıya sahih açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sevap bir yol ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapılarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden çokça ölümlü evetşıyor ise yangın kapısı gidiş hususüne rast açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri yüce hınçe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında muhakkak kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çdüzenışmasına imkân sağlamlar. Yangın bapları çoğu kez otomatik olarak kapanan ve ürkü pası gibi acil durumlarda Yangın Çıkış Kapısı kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Vandözlar, sizi Koçtaş haricinde gayrı bir platforma yönlendirmemelidir. Herhangi bir satıcının sizi başka bir siteye yönlendirmesi sebebiyle oluşabilecek mağduriyetlerden Koçtaş mesuliyetli değildir.

Report this wiki page